tiistai 15. toukokuuta 2012

Kuka on Sinun terapeuttisi?

Oletko koskaan pysähtynyt ajattelemaan, kuka toimii niin sanottuna terapeuttinasi? 
Tällä hetkellä minulla itsellä on kaksi "pää"terapeuttia, pitkäaikainen hyvä ystäväni, jonka kassa minulla on mahdollisuus jutella usein. Toinen tärkeä terapeuttini on meille viime keväänä ilmaantunut villikissa, jota olemme kesytelleet koko vuoden. Nyt olemme päässeet "syli- ja silitysvaiheeseen". Miten on Sinun laitasi? Kenelle Sinä voit kertoa huolesi yms. tärkeät asiasi?

4 kommenttia:

 1. No.. koira, kissa, marsut, mies, naisverkosto. Terapeuttia vähän joka lähtöön. Terapeuttia haetaan vertaisesta tilanteen mukaan ja jos vertaista tai kiireetöntä ei löydy niin lemmikki sitten. Kun on oikein kamala ahdinko, ongelma tai täpinät niin sitten kaikkia vuorotellen. Yksi kun väsyy niin sitten seuraavan vuoro. Yksi hyvä on mustavihko tai blogi ja sinne vaan suuremmat tuskat sanoisi muotoilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa toimivalta systeemiltä, varsinkin tuo vuorottelu, eipähän kulu kukaan loppuun. Tuskan sanoiksi pukeminen on erittäin "terapeuttista" vielä kun sanoisi ne ääneen.

   Poista
 2. Minulle tuli heti mieleen tästä kolme asiaa. Hyvä ystävä, musiikki ja blogi. Musiikki on yllättävän hyvä "terapeutti" ollut minulle jo pitkään :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää ystävää ei voita mikään. Musiikki on hyvä, laaja valikoima eri fiiliksiin ja kulkee helposti mukana. Tästä blogista en vielä tiedä, mutta aika näyttää ;)

  VastaaPoista